Hoppa till innehållet

Premiär för ny podcast

Alkohol & Narkotika nylanserar sin podcast
Expertgäst Lina Pastorek, tidigare huvudsekreterare för narkotikautredningen, till höger i bild tillsammans med Alkohol & Narkotikas redaktör Sara-Märta Höglund.

Alkohol & Narkotika nylanserar sin podcast. Varje avsnitt handlar om ett avgränsat ämne och gästas av en inbjuden expert. Premiäravsnittet gästas av narkotikautredningens huvudsekreterare Lina Pastorek.

Som en del av vår webbtidskrift lanserar Alkohol & Narkotika en ny intervjupodcast. Tanken är lagom långa avsnitt som ger en inblick i ett specifikt ämne som på något sätt knyter an till andts-området. Varje avsnitt gästas av en expert som intervjuas av Alkohol & Narkotikas redaktör Sara-Märta Höglund.

Premiäravsnittet heter SOU: Så funkar det och gästas av Lina Pastorek, huvudsekreterare för narkotikautredningen.

Vad händer med en statlig offentlig utredning då det blir maktskifte mitt under utredningstiden? Och vad händer med alla förslag när en utredning är färdig? På en dryg kvart får du veta mer om hur en statlig offentlig utredning går till och vi dyker ner lite i narkotikautredningen, som just nu är ute på remiss.

Omslagsbild för Alkohol & Narkotikas nya podcast. Illustration: Ar Parmacek.

En första säsong om fem avsnitt är planerad och nya avsnitt släpps var tredje vecka, nästa avsnitt släpps 23 april och besvarar frågor om pengar och narkotika. Det heter Vad kostar kostar ett gram? och gästas av Ulf Guttormsson. Använder du Spotify och vill få en notifiering när nya avsnitt släpps? Då kan du välja alternativet “följ” här.

Kategorier:

Etiketter:

SM Höglund

Sara-Märta Höglund är chefredaktör för Alkohol & Narkotika.

Se alla artiklar av Sara-Märta Höglund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa aldrig en publicering. I vårt nyhetsbrev samlar vi alla våra senaste artiklar och poddavsnitt. Nyhetsbrevet skickas ut en gång varannan vecka – varken mer eller mindre.